Ugrás a tartalomra

Rólunk

 

KLNcomp Kft.

Komplett gyengeáramú rendszerek tervezése, kiépítése, üzemeltetése.

 

KLNcomp Kft. logotípia


Minden, ami a számítástechnikával kapcsolatos:

- WEB oldalak készítése, karbantartása;
- Számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése;
- Komplett számítógépek építése;
- Új és használt alkatrészek értékesítése;
- Számítógépek szervizelése, bővítése;
- Internet konfigurálás;
- Vírusírtás, adatmentés;


    A Tiszavasvári székhelyű KLNcomp Számítástechnikai és Ügyvitelszervezési Kft. 1998. április 1-én alakult. A KLNcomp Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei informatikai piac egyik jelentős vállalkozása, rendszerintegrátori és megoldásszállítói feladatokat lát el az informatika, irodatechnika, oktatás és a biztonságtechnika területén.


   Szolgáltatásai kiterjednek az egyedi PC-eladástól a nagyméretű és bonyolultságú integrált informatikai probléma- és rendszermegoldásokig.     A Kft. tagjai a vállalkozás megalakulása előtt irodatechnikai eszközök beszerzésével, üzemeltetésével és szervízelésével foglalkoztak. Az új vállalkozási formában kibővült ez a tevékenységi kör PC-k, nyomtatók, számítógépek, kiegészítők forgalmazásával és szervizelésével. Az általunk értékesített és forgalmazott PC-k tervezését további bővítési lehetőségeknek teret engedően tervezzük.

    IT Outsourcing tevékenységünk keretein belül több vállalkozás, társulás informatikai szakfeladatainak ellátását is végezzük. Szerverek, munkaállomások telepítése, karbantartása, rendszerfelügyelet.

    A partnereink webes megjelenését és levelezésük biztonságát is cégünk biztosítja.

    A vállalkozás telephelye jelenleg a tiszavasvári Alkaloida Vegyészeti Gyár ZRT. amelyben a kiskereskedelmi forgalmazáson kívül a szervizelést, PC-k összeszerelését, installálását is elvégezzük. Telephelyünk megfelel a mai kor követelményeinek felszereltségében is.
   

     A KLNcomp Kft. sikerei mögött küldetés alapú vezetés, célfeladat megoldás és team-szemlélet húzódik meg. Mindezek alapját a magas szellemi színvonalú humán erőforrás biztosítja.